Rekisteriseloste

 

REKISTERINPITÄJÄ

 

TSE Kiinteistöt Oy
Urakkakuja 4 A
05400 Jokela
Puh. 050 9120 987

Internetsivut
www.ennakoivanajonkoulutus.com

www.ennakoivanajonkoulutus.fi 

 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

TSE Kiinteistöt Oy

Kari  Marjeta
Urakkakuja 4 A
05400 Jokela
+358 50 9120987
www.ennakoivanajonkoulutus.com

REKISTERIN NIMI

Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com Koulutuskeskusrekisteri koulutettaville ja koulutetuille.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE 

Henkilö on rekisteröitynyt Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com koulutus asiakkaaksi tilatakseen tai ilmoittautuakseen koulutukseen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Ensisijainen käyttötarkoitus on raskaan liikenteen kuljettajien lakisääteisten jatkokoulutustietojen hallinnointi ja käsittely.

Tietoja voidaan käyttää Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisten tahojen käyttöön. Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com voi käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, esim webhotelli- ja maksulaitospalvelut. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten edellytysten ja turvallisuuden vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com asiakassuhteiden ja koulutustietojen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com voi laatia asiakasrekisterin sisältämistä tiedoista sähköisenä tai kirjallisena luettelon omaan käyttöönsä, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esimerkiksi postitustarroja suoramainoksiin ja tilausten lähetteisiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen tallentaminen ilmoittamalla siitä tämän rekisterin pitäjälle, esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteriin merkitään henkilön verkkopalveluun itse antamat tiedot. Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Ikä
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista ja ilmoittautumisista
  • Koulutustiedot arvosanoineen

TIETOJEN LUOVUTUS 

Tietoja ei luovuteta asiattomasti sivullisille. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Koulutuskeskus TSE Kiinteistöt Oy www.ennakoivanajonkoulutus.com tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Korttikoulutuksissa tiedot välitetään mm Trafille ja Työturvallisuuskeskukselle, jotka ylläpitävät rekisteriä koulutetuista.

TIETOJEN POISTAMINEN JA TARKASTUSOIKEUS

Tallennetut tiedot voi tarkastaa kirjautumalla sivuillemme. Tietojen poistopyynnön voi esittää suoraan rekisterinpitäjälle.Tietojen käsittelyn rajoittaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisäksi tietoja  voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai ei toimi hyvien liiketoimintatapojen ja nettiketin mukaisesti.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Webhotellin ( Wmhost ) tietoturvapäivityksistä tulee tieto hallintapaneeliin sekä sähköpostitse rekisterin ylläpitäjälle. Päivitykset tehdään viipymättä.

Tunnemme yksityisyydensuojaan liittyvät vastuumme ja kunnioitamme asiakkaitamme toimimalla reilusti ja säädösten edellyttämällä tavalla.